105/64

Tänk vad mycket som kan förändras på bara ett ynka år. Helt plötsligt har man en någorlunda plan för framtiden? Tre år kvar på utbildning (som förhoppningsvis ger det jobb jag vill ha i framtiden) en ny lägenhet med inflytt första september, en nytt jobb och så fina personer i min närhet som jag uppskattar så mycket. Milton växer och blir två år i Augusti. Han må vara otroligt valpig fortfarande, men man kan ändå se vissa tendenser av att även han kommer bli vuxen någon gång. 
 
Nu ska jag välja en podd och gå runt åkrarna med lille odågan. Tänk att det faktiskt blev så, det goda vann över det onda. 
 

Får jag veta vad du tänker på? Skulle du råna en bank för oss två? Om det är så, låt mig veta Om det är nej så går jag, jag ska inte tvinga dig

I lördags var det dags att utnyttja födelsedagspresenten, dvs en konsert med Håkan Hellström. Väääldigt mysigt och jävlar vilken energi. Egentligen tänkt blåbärspaj ikväll men tydligen inte tråkigt nog. Aja, ska skura kakel sen se modern family (bästa in life). Hejdå.


14 juni

Skriv inläggstext 


Imorgon ska jag göra en förändring

Skriv inläggstext 


RSS 2.0