En lördag

Det finns bra dagar sen finns det mindre bra dagar. Ett spontanbesök på min favoritplats hoppas jag kan hjälpa lite. Den som går på fyra ben är väldigt nöjd, och det är väl det som räknas egentligen? O k l a r t. Behöver semester från semestern. 


En fredagkvällsnart

Nattetankar. Hoppas på en bättre ryggdag imorgon för jag blir knäpp i skallen av att sitta här hemma och stirra på tvn. Har pratat med min bästa Malin ikväll. Oj vad jag saknar att ha henne här i Umeå. Men tillsvidare får timmar i telefon duga. 


Längtar tills flytten, har börjat packa men frågan är ju hur fan jag som ändå tycker mig vara duktig på att rensa, kan ha så mycket saker? Jävligt oklart. Längtar tills skolan börjar, längtar tills Grekland och längtar tills mamma kommer hem igen :) 

Har så mycket att säga och så många att sakna så tror jag lämnar det så. Krigade mig igenom en 40-minuters promenad med en ostimulerad hund också. Hejja oss!! Jag svamlar som vanligt. Haha. Godnatt


Lite från senaste pt2 #toppbloggarn

Inne på andra veckan nu med trasig rygg. Det kanske låter kul men låt er icket luras. Har sett ungefär allt som finns att se då jag mer eller mindre är sängliggandes med få undantag att gå ut med hunden (som för övrigt är less på att behöva stanna hela tiden så jag går så sakta). Om detta är något som är återkommande återstår att se men om så är fallet avgår jag dirrmode. Annars då??? Johodå tackar som frågar. Minus rygg är allt fina fisken. Har börjat packa ihop mina saker inför flytt och jag längtar SÅÅ mycket! Saknar min fina så mycket men det är väl inte heller örevigt antar jag. Hade velat åka en sväng till stugan men det är svårt när jag inte kan sitta. Nu ska jag försöka sova bort smärtan ett tag iallafall. Vi hörs när vi hörs, 


Lite från senaste tiden

Städning del 1 avklarad så nu väntas en långpromenad. Längtar tills tisdag och lördag.


RSS 2.0