Sön

Smile and wave. När ska man lära sig att det är så mycket mer än det ögat ser? Det var nog aldrig tanken men allt har väl sina anledningar antar jag, hoppas jag? När du alltid vill se de bästa hos människor och tro på det goda i världen är det lätt hänt att du glömmer bort det onda. Hade önskat att det blivit annorlunda, såklart. Annars hade jag inte sagt att det var just det som var viktigt. Men  jag vill tro att det goda vinner över det onda även om jag inte förstår hur just idag. Låter bilden nedanför stå för resten. 


I've kissed your lips and held your head Shared your dreams and shared your bed I know you well, I know your smell I've been addicted to you// And as you move on, remember me Remember us and all we used to be I've seen you cry, I've seen you smile I've watched you sleeping for a while I'd be the mother of your child I'd spend a lifetime with you I know your fears and you know mine.

Dom säger ju de


Fucked around and got attached to You//and If i were You i would never let me go

Ibland så


Baby, please have mercy on me. Take it easy on my heart//I'm not asking for a lot Just that you're honest with me

Helt plötsligt så var framtiden bestäm åtminstone 3,5 år framåt i tiden. Med en utlandsresa till höst och nya äventyr och projekt känns livet rätt bra. Man ska inte ta ut saker i förskott men just det här känns som det kanske kommer gå vägen. Eller vad vet jag liks? Hade iaf aldrig ens kunnat drömma om det här för bara ett år sedan. Ger mig själv en klapp på axeln för hur långt jag kommit, och jag har ingen annan än mig själv att tacka för det. Så tack så mycket Pinny, för att du äntligen tillåter dig själv att känna lyckan bakom molnen. Eller vad dom nu är sjöng i den dr låten :))


RSS 2.0