Men ne

Insåg precis att det är imorgon jag fyller år? Watta när hände de? Och varför känner jag inte pirret som jag känt i 21 år över att fylla år?? Äre såhär de är att vara vuxen!?!???????

Vinkväll
vipps så var de problemet ur världen.

Så jävla smidigt med internetshopping. Har precis köpt nästintill alla julklappar. Så JÄVLA nöjd. Miltons julklapp (JA jag är en hemsk människa och köper julklappar åt min hund) finns att hämta ut på rimi så ska pallra mig dit i helgen och hämta ut det. Köpte en ny laddade också då min förra dog och jag har laddat telefonen på jobbet i två dagar nu hehe. Tur jag har snäll vovve som sover i sin bilbur :)))
 
I helgen blir det till att baka lite lussekatter tills ett födelsedagsfika. Ska också skriva lite julkortnu ikväll och posta i helgen :))) för så vuxen är jag :)) herråå

Hickepricken ❤️
10 dagar tydligen


Insåg just att jag fyller år om typ 1 vecka? Wattafack vart tog tiden vägen? Det va ju förfan nyss sommar. 

Gah

Vi väntar spänt på svar...
13 v


Fin kväll hos min fina vän. Paket kom idag och även om de va en aning för stort för liten så blir det perfekt när han blir lite större. Min myseplutt❤️ vad hade jag gjort utan dig? Vi tränar allt möjligt och just nu lär vi oss att dansa, går sisådär men ger man de en dag eller två så sitter det. Han är så lättlärd och lojal. Helt otroligt vad ett djur kan få en att känna sig så hemma. Som han sa, man får inte hunden man vill ha man får den hunden man behöver. Cheesy as fuck but true. Han är i världsklass, min lilla odåga ❤️

Han är söt men de luktar sate när han släppt sig :)
Alltså va när blev du stor?

Jo ja å mille tog helg den här fredagen också. Han ha varit duktig och vaccinerat sig i veckan så blir att vila upp sig lite i helgen :)))) passande :))) Imorgon ska jag och mamsi ha egentid, det är mucho behövligt. Har beställt en regnjacka (lol) ett reflexkoppel och sele åt och en till aktiveringsboll åt odågan också. Så nu väntar vi på paket :)) kul att de är jag som snart fyller år men spenderar allt ledig tid till att hitta de bästa åt min älskling. Förhoppningsvis så händer en annan rolig sak inom snar framtid så wopapapapa håller tummarna.
You know i'll pretend to be yours this time
Och där va helgen slut

Himla trevlig helg. Varit hos kaffekungen och sett skräckfilm och ätit goda saker. Myst med vovve som gillar sovmorgon lika mycket som jag ❤️❤️ och idag har vi varit och gått i ett naturreservat. Mucho spännande. Fick även mina inneskor i fredags så äntligen kan jag gå på moln när jag jobbar, sjukt mycke vuxenpoäng där!! 


RSS 2.0