torsdagar

Man är så jävla isolerad. Du är liksom där, och alla andra är där men det är en fet jävla vägg mellan er. Du är på ena sidan, själv, och alla andra på den andra sidan. Dom vet om allting, men dom vill inte säga något. Kanske är de rädda för att säga något som är fel. Eller så är det för att de är rädda för din reaktion. Men hur ska du kunna veta hur din reaktion är om du aldrig fått chansen att prata om det? Man blir isolerad för alla vet om det men man är ensam att gå igenom det. 

restless hearts sleep alone tonight

Har egentligen tusen saker jag vill skriva och berätta men det är inte det enklaste att få ner i ord. Jag som alltid är duktig på att prata. Det är fan tomt. Men mitt projekt är ungefär halvvägs så nu är det inte allt för mycket kvar. TJOHO för i helgen blir det nog invigning, men som det känns just nu vill jag bara ställa in allt och vakna om 100 år. 

i'm your greatest masterpiece

Det blir bättre. Kanske inte på topp just nu, vilket har sina orsaker men har iallafall haft en mycket trevlig helg med mina fina vänner så hade inte kunnat begära så mycket mer. Ska välja en podd sen blir det att diska och hänga lite tvätt. Men, det blir bättre.

RSS 2.0