är hos Josse och har puppymys, en av de bättre sakerna som finns i denna värld


you've got that look in your eyes, as if no one knows anything but us


kan det bara bli sommar nån gång kanske

spräääääänkiiii


oooooj vad hände

Är typ världs-synd-om just nu. Tjongade in min fot i fönsterbläcket för några dagar sen och min tå är typ bruten. Kan inte böja tårna riktigt och det gör så jävla ont att gå på lillefoten. Har öppning imorgon (wiho lycko mig) såatteeee ah. Men får belöning imorgon så de är nog coolerzzzz. Herråååå

borde göra så mycket annat just nu men att prokrastinera är min favoritsak i hela världen såatteeeee ah

Vad är det första du tänker på när du vaknar? vill sova
Skulle du ha sex med den personen du senast fick sms av? min lillebror? nej haha
Har någon gjort dig besviken de senaste tre dagarna? tyvärr 
Har någon sett dig i underkläder de senaste tre dagarna? ja

Om du var så full att du inte kunde gå, skulle den person du senast pussade ta hand om dig? det tror jag
Har du någonsin pussat någon som varit hög? si
Någonting som stör dig som folk sagt till/om dig? att jag inte bryr mig
Vem är den största idioten du känner? haha inga namn
Vad skulle du säga om personen du har känslor för skulle plinga på din dörr? hatar att öppna så skulle skicka ner pappa och gömma mig
Hatar du någon just nu? nej
Vem tog senast på din rumpa? tror det var mamma när vi dansade hahaha
Har du syskon som är äldre än 21? nope
Hur fick du ditt senaste blåmärke? förlorade i en lek så min lillebror fick ett straffslag på mig </3
Saknar du någon just nu? ja
Är du längre än de flesta i din ålder? nä
Kommer du ihåg exakt de orden du använde för att avsluta ditt senaste förhållande? ja.
Vad skulle du göra om någon av dina vänner höll på med den du senast pussade? slå dom kanske ingen aning
Har du någonsin fundera på att pierca din tunga? eftersom jag har hål i tungan så ja
Känner du någon som är oskuld? ja
När gapskrattade du senast? minns icket
Brukar du tänka innan du talar? nja ytterst sällan
Skulle du någonsin kunna tatuera dig? men ja
Håller du kvar vid någonting du borde släppa taget om? ja
Har du någon av motsatt kön du kan berätta allt för? ja
Skulle dina föräldrar bry sig om du kom hem efter fyra på morgonen? tveksamt
Om dina föräldrar inte skulle gilla den personen du träffar, skulle du sluta träffa den då? beror på
Tror du att du skulle klara en månad utan att svära? tveksamt
Man vet aldrig vad man har innan man förlorat det. Sant eller falskt? sant
Har du någonsin kysst ett ex efter att ni gjort slut? ja
Om du kunde välja att någon skulle "försvinna", skulle du? ja
Pratar du ofta? nja
Vilka ställen har du varit på under de senaste tre timmarna? hemma
Vad är det bästa som hände dig idag? ingen aning
Vem har du umgåtts med idag? ingen
Är du en elak person? ibland
Om du hade en miljon, säg en sak du skulle köpa? en vovve
Vad lyssnar du på just nu? inget
Tror du att andra människor tycker illa om dig? säkert
Om du var jagad av en alligator, vad skulle du göra? säkert ta en bild och lägga upp på insta
Är du lycklig? nej
Vem skrek du senast på och varför? mamma, varför är hemlis
När grät du senast? ööööh
Vem kramade du senast? mamma
Är du rädd för mörker? ja
Vad drack du senast? mjölk
Tror du att två ex kan vara vänner? nej
Vill du ha tillbaka någon i ditt liv? ja
Sover du med dörren öppen eller stängd? stängd
Skulle du vilja vara berömd? Om ja, för vad? är ju redan rockstjärna såatteeeee
Nämn någonting du verkligen vill ha just nu? väldigt mycket
Finns det någon person som du aldrig vill förlora? jaa
Hur många gånger finns a med i hela ditt namn? 1 gång


-

Det är lite mer kaos i huvudet än vanligt idag. Ingenting vill liksom samarbeta. Har lite viktiga saker att tänka över men det funkar ju inte när hjärnan är som äppelmos.. HM ah det löser sig, eller hur var det? Önskar man var 6 år igen och det största problemet var att man var tvungen att ha på sin galonisar. 

and you'll never know when it's going to get to you. And one day you'll wake up and feel every emotion ever been felt, cry every tears that ever been cried and just wish that you died all the deaths that ever been died.

Någonting jag överväger starkt att göra är att säga upp kontakten med mänskligheten, slänga min telefon åt helvete och stoppa in routern i tvättmaskinen så jag inte har något internet. Fast då kan jag inte se på netflix resten av mitt liv. Men typ ungefär något sådant. Aldrig lämna min säng och aldrig mer prata med någon. Låter som ett ganska bra förslag va? MM tänkte väl det. 

en bild på mig när ja var fancy AF en gång i tiden

 
Haft en bestedag med bestemormor och bestemorfar på Ikea. Köpte inte så mycket, men hittade en tröja som jag inte trodde fanns i svart så får fara på strömmis och köpa den när jag har tid och ork. Tid har jag iofs gott om men men. Det märks att man har suttit i en bil i 7h dock. RIP min rygg som gör oooooont. Har värmt min älskade riskudde (räddaren i nöden) så ska mysa ner mig i sängen och se HIMYM. Efter många efterforskningar och mycket tänkade kom jag fram till att det var väldigt länge sen jag såg de första säsongerna och har inte sett klart det ens?? Så nu blir det att gifta sig med netflix tills det är slut. Jag vet att ni fans förmodligen blir avundsjuka på mitt fabolösa liv, men jag kan inte hjälpa det. Det är livet som rockstjärna alltså. 

let me fall, even if i hit the ground//if i cry a little, die a little at least i know i lived just a little

Det är fan inte mänskligt att behöva vakna 05.50 när man är ledig. Men fick en väldigt bra start på dagen så jag är ganska glad ändå. Nu sitter jag mormor och morfar i bilen påväg till Ikea woop woop. Ögonen går iofs i kors för jag är jättetrött så ska försöka sova lite nu.

When you're sure you've had enough Of this life, well hang on Don't let yourself go 'Cause everybody cries And everybody hurts sometimes

Men livet som rockstjärna rååååå. Har två avsnitt kvar sen har jag sett ut sista säsongen av oth. Lär ju behöva hitta något vettigt att göra av mitt liv. HAHAH nej varför? Ligga och dö i sängen är de besteeee. MEEEN ska vara hundvakt imorrn åt josses lilla skrutte-jag-sprang-in-i-väggen-hund så im happiiiiiii. Har som vanligt inget vettigt att skriva när det enda jag gör är att se oth och sova. Forever alone mmyes mmkai mmmbye.
 
 

söndag

Tänk vilken superblogger jag är som uppdaterar två gånger på samma dag!!! WOW. Nä men tänkte bara säga att alla är obror och vattenkokaren är försvunnen så jag kan inte göra thé vilket suger dase för jag var väldigt sugen på det. Ska jobba imorgon och det kanske låter gott, ha det så kult på restaurangen. Ska se oth för jag har tydligen en hel säsong kvar wiho lycko mig som inte kan räkna. Nä men godnatters.
 
 

wow lite bilder so much fun wow

Hittade mitt andra USB-minne vilket betyder bilder som jag inte ens visste fanns!!!! ALLTSÅ hur kul att titta på?? Saknar btw mitt mörka hår nu.. ÅÅÅÅÅHÅHÅHÅÅHH hata livet. 
 
 

i hate to see your heart break

Jag må ju vara världens tråkigaste människa. Iallfall på helger när man som ung och dum förväntas göra dumheter. Ligger i sängen och väntar på att mello ska börja. Ännu en helg när man gör absolut ingenting. Dock inget ovanligt i mitt väldigt tråkiga liv. Men days like this makes me wanna skita i hemligheten och göra det ändå. Men ska försöka att inte göra det, för jag är duktig nu för tiden och gör inte dumheter längre. Hade jag haft massa pengar hade jag nog satt mig i bilen och kört till världens ände. Ba packa en väska och lämna telefonen här och inte veta när man kommer tillbaka. Men sånt får man inte göra för sånt får massa konsekvenser som man måste ta itu med sen och det har man inte tid med då heller. Babblar som vanligt men wattafack. Hejdooo. 

‘Cause these words are knives and often leave scars The fear of falling apart And truth be told, I never was yours The fear, the fear of falling apart

Vart tog den här veckan vägen? Helt plötsligt så var det fredag imorgon vilket betyder helg och damdamdam MELLOMYYYYYYYS. Hejja mumsmåns liksom. Nä men skämt åsido, en jobbdag kvar sen får man äntligen sova utan väckarklocka. Hemligheten går bra idag med, men än så länge är det ingenting man pratar speciellt högt om. Blir nog en hel del besvikelse från många personer då. 

2015-03-11

Försöker mig på lite hemliga saker och än så länge har det faktiskt gått riktigt bra. Ska inte förstöra det genom att jinxa något så peppar peppar. Upptäckte förresten att jag har ett hål i huvudet idag? Nä inte ett hål-hål men en grop, wattafack vart kom den ifrån liksom? känns som en litenlitenbebisfontanell men det lär det ju icket vara. Somna en liten stund såhär efter en intensiv dag på jobbet. Vaknade av att någon lagar en skoter i garaget utanför och varvar så halva umeå hörde det. Är det någonting som jag hatar så är det (utan inbördesordning, hatar allt lika mycket) 1. att vänta på saker 2. folk som inte kan vara ärliga 3. att bli väckt. Blir så arg när någon väcker mig utan en riktigt jävla bra anleding. GOSH nu är jag arg igen. HÄÄÄÄÄLVÄÄÄTÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ. 

alltsååååå

Är sådär vuxen och jobbar hela veckan, vilket gör att man blir helt slut i hövvene. Men det är så värt det för det är så roligt att få vara i förskoleklass. ÅÅÅH beste jobbet någonsin. Nästan värt att läsa 4 år till lärare.. Har snart sett ut oth (buhu) så måste hitta någon ny serie att följa slaviskt. Vilka jävla problem. Jag vet, så synd om mig. I want my ho-ho hahaha

Do or die, you'll never make me Because the world will never take my heart Go and try, you'll never break me We want it all, we wanna play this part I won't explain or say I'm sorry I'm unashamed, I'm gonna show my scar Give a cheer for all the broken Listen here, because it's who we are

 

smoshkin

Har fått en ny vän idag, lillsnuttan på bilden. ÅH vilken mysis, har legat och sovit på tant linny hela dagen och god damn vad jag vill ha en egen hund. Inte ens roligt längre. Så om någon skulle vilja stå för alla kostnader så lovar jag att ta väl hand om min lilla plutt. 
 

vanlig onsdagstanke

Just nu så önskar jag mig en resa någonstans. Spelar ingen roll vart egentligen. Spelar ingen roll att jag måste flyga, så länge jag får en resa blir jag glad. 
 
 

here's to tequila and love and being drunk on both

Hade ju som planer att göra något vettigt idag. Somnade tidigt igår kväll, kring 00 tror jag, vaknade 07. Åkte iväg på ett möte och var hemma igen vid 09. Somnade sedan vid 11 och vaknade vid 15. Inte det smartaste man har gjort i sina dagar kanske. Ligger iallafall i sängen nu och försöker att inte göra för hastiga rörelser så jag ska bli trött igen. Får försöka göra något vettigt imorgon istället. 

2015-03-02

Det är så sjukt segt att sitta och söka jobb. Finns ju vissa som låter riktigt intressant men nä såklart så ska man ha universitetsutbildning eller liknande. Den kunskap och erfarenhet jag har räknas inte, eftersom jag inte har den på papper. Blir så less när jag vet om att jag skulle klara av jobbet så jäkla bra men icket. Har iallafall städat lille rummet och ska försöka föra över bilder från min iphone till datorn, men som vanligt så vill ingenting samarbeta. Ska också försöka koppla in xboxet, men det är en kabel som fattas och jag vet inte vilken wää. 
 

thats all i want

MH. Söndag och för en gång i mitt liv har jag ingen söndagsångest? Har haft en världshelg och även fast jag sovit bäst hela helgen är jag svintrött nu så ska försöka somna till oth. Har namnsdag idag så pappa bjöd på sushi (omnom). Ögonen går i kors, godnatt. 
 

RSS 2.0