for en sväng till stugan

 

på riktigt? AH på riktigt.

Är sådär vuxen och tråkig och betalar räkningar. MEEEEN snart kommer mina nya skor så im happy. Man kan aldrig ha för många skor :)))) Blev medtvingad på mediamarkt så ska höppe in i duschen och sen fara dit, pappa föreslog sushi vilket jag känner är helt ok en onsdag som denna så det får nog bli så:)))) Ska till vännäs ikväll, pussi beställde min asgoda kladdkaka så vad gör man inte hehe. HEJDAAAAAAAA elr vänta, ska låtsas som att ni inte finns så ni får inget hejdaaa hahahh 

en hel vecka kvar till nästa måndag, yeeeees

Hola mis amiiiiigos. Äntligen så fick man sluta. Började dagen 05.15 när jag vaknade och bestämde mig för att inte somna om (!!!!??!?!?!), for pǻ jobbet en timma tidigare för fru blom kokat kaffe. Man skulle ju kunna tycka att en hard workning lady som mig själv borde få ta det lugnt resten av kvällen men icket. Lillebrodern tar studenten imorgon så det blir massa fix inför det och sedan upp tidigt imorgon för att hjälpa mami. Men allt för min stiliga lillebror. Ska ladda systemkameran också så jag kan ta lika osmickrande bilder på honom på flaket som han gjorde på mig för två år sedan??? Alltså va. Kanske är dags att bli vuxen på riktigt och sluta dricka oboy och se barnprogram.. HMMM FAST NE.

sånt där som är så jävla viktigt


måndag

Och någonstans på vägen när man tror att man tappat bort sig själv för alltid så hittar man delar som man trodde försvunnit för så länge sedan. Sånna delar som kan behövas för att laga en människa som varit trasig för länge för att ens kunna bli lagad egentligen. 

RSS 2.0