det var en morgon i december, frusna hjärtan frusna händer, varma blickar, kalla kårar vi var bara 17 vårar.

Har ont i huvudet pga en liten olycka och är så sinnessjukt uttråkad att ja dö snart. Vill fiska men har ingen fiskekompis så det går inte. Ha klippt av håre o färgat dett grått också. NICE. 

det handlar om så mycket mer

Mjaha men tänka sig att idag har man gjort en hel del. Bland annat varit hos min personliga frisör och klippt och färgat wie. Så ungefär en dm har rykt och håret är numera i en gråblond/ask/mörk/silver färg. SKITSNYGGT men svårt att fånga på bild. Så det var dagens. Nu ska jag krypa ner i sängen och fortsätta se förhäxad mihihih.

söndagar är på riktigt den värsta dagen som finns.

Imorgon är det en vecka kvar tills jag börjar jobba igen, vilket känns ganska skönt men samtidigt ångestladdat eftersom mina sovrutiner ungefär är åt helvete. Så sitter här och funderar om man ska va riktigt duktig och ställa väckarklocka imorgon så man hinner vänja sig att ta sig upp i en rimlig tid. Intressanta tankar som vanligt. Funderar även på om jag ska skita i matte 2 nu i höst och göra det till våren istället? Lär ju aldrig bli av för jag är så fruktansvärt dålig på matte. SÅÅÅÅ om någon av mina miljoner fans är duktig och vill hjälpa, plz holla at me :)

Jag kunde se det i deras ögon. "det kommer aldrig bli nått av dig"

Väldigt rolig dag igår. Somnade ungefär innan jag ens lagt huvudet på kudden och här väl sovit sisådär 12 timmar.Sköööööööönt. Idag blir det att försöka pallra sig till bolaget eftersom jag totalt glömde bort det igår. Eller sket i det snarare, satt hos mostern hela kvällen och pratade massa mys. MEN TILL NÅGOT SMAKSIGT NU DÅ!!! Igår fick jag fast jobb!!!! WATTAFACK hur vuxen är inte jag nu då???? Sååååå om någon vet av en mysig lägenhet, helst på teg då, eller typ i stan så är jag evigt tacksam :))) Kan ju också berätta att det börja närma sig till vovvse också. Har 5 kennlar som jag tycker är väldigt intressanta. Förhoppningsvis så tänker dom valpa inom en snar framtid hehe. Wie pinnyponny happy. 
 

all the reasons i never know nanana

Må ju erkänna att mitt liv är ganska tråkigt för tillfället. Det mest spännande är en liten roadtrip inplanerad med lillebrodern på fredag och en liten utgång med bästisen på lördag. Annars äre ingenting som händer. Skönt? Nja längtar till jobb och rutiner för en gångs skull. Har iallafalla diskat och städat och tvättat och sånt vuxet så nu dog min svanskota och mina armar blev spaghetti som vanligt så orkade inte ens tvätta håret. Längtar även tills armar och ben fungerar som det bör. MEEEN man kan inte få allt i livet, jag fick iallafall ett bett av okänt djur på benet så det är rött och hårt och svuller och kliar som satan. Hejdååå

no words needed


juli

Alltså bloggizen!!! Som vanligt undrar man vart sommaren tog vägen? Lite randombilder under min sommar hittills för att liva upp denna extremt tråkiga blogg. 

natthumor när den är som bäst


måndag igen

Detta ständigt återkommande sömnproblemen på sommaren? VARFÖR. Är ungefär så trött som man kan bli men kroppen och framför allt hjärnan kan inte slappna av. Konstanta stickningar och domningar i händer, armar, ben och fötter. VILL INTE. Låt mig sova. Har ändå hyffsat jättemörkt i mitt rum? Blir galen. Men tur man är ledig och van att fungera normalt utan sömn överhuvudtaget lolz.

and why a son of a gun like you let her go


RSS 2.0