think the storm ran out of rain, the clouds are movin' I know you're happy, cause I can see it So tell the voice inside ya' head to believe it I talked to God about you, he said he sent you an angel And look at all that he gave you You asked for one and you got two

Japp. Ni minns kanske att jag berättade om att jag väntade på ett samtal? Idag kom det och jag kom in på fucking universitetet. Imorgon börjar jag (!!!) så ska hämta ut mitt schema och allt sånt där spännande och bli en student på riktigt. Vad är det här för något egentligen? Minns inte senaste gången jag var såhär glad och tillfreds men lill-livet mitt. Men det känns skönt att det äntligen börjar rullar på precis som jag tänkt för en gångs skull. Förhoppningsvis känner jag samma sak när man kommit in i ekorrhjulet och allting har börjar på riktigt. 
 
Målade om lite möbler idag också så nu är mina händer fulla med vit färg, väldigt vackert må jag då säga. Nästa lager ska jag iallafall ha på mig handskar så jag slipper ha färg överallt. Men ah.. det är väl de som händer nu för tiden. Jag växte också upp tillslut. Typ. Eller nä, kanske inte. Men ah, det är en jäkligt skön känsla att vara så jävla lycklig och stolt iallafall. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0