Honey, when you kill the lights, and kiss my eyes I feel like a person for a moment of my life But you don't know what hell you put me through To have someone kiss the skin that crawls from you To feel your weight in arms I'd never use It's the God that heroin prays to It feels good, girl, it feels good Oh to be alone with you

As usual när jag inte har något att göra så läser jag igenom lill-bloggen och typ dör för att jag är så jävla rolig ibland. Idag hade jag tänkt att ligga i soffan med mamsen och mostern men Marcus var sugen på äventyr och så fick det bli. Vi for land och rike runt och spenderade pengar på väldigt många onödiga saker. Men som ett litet tack så bjöd han ut mig på lite lunch, vilket var ungefär hur mysigt som helst. Vi kom fram till att ingen av oss minns senaste gången vi åt ute, eftersom Ikea för några veckor sedan inte riktigt räknas. Sen har vi skruvat ihop möbler, fan standard när man är hos marcus, sen har vi druckit kaffe och jag kom precis hem. Har världens varmaste kinder men resten av mig fryser så jag misstänker lite smått att jag kanske kommer bli förkyld inom snar framtid. Gotta lööööv my immunförsvar. 
 
Lyssnar fortfarande på Hoziers album såfort jag får chansen, det är så sjuuuukligt bra. Hade även tänkt att borra lite i väggarna nu ikväll men glömde svänga in och hämta borren hos mamsen och jag orkar fan inte fara ut enkomt för det såattteeee ah det får bli när der blir. Får jag gissa så gissar jag på maj någon gång :))) PROCRASTINATION mmyes i like that shit. Ah nu orkar inte jag inte skriva nå mer så hejdaaaa.
idag önskar jag mig förresten sommar och öl på en balkong. Tackarrrrr
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0