Talking like we used to do It was always me and you//When you think of love, do you think of pain?

Har fakkin ont i huvet och det har jag inte ofta så vet inte riktigt vad man gör då. Har tagit ett piller så hoppas att det går över snart. Fan läskigt.. tänker på stackarna som har migrän eller konstant huvudvärk. You da real MVP hehe. Har iallafall nyduschat och nyrakat benen så kröp ner i den nybäddade sängen i väntan på soffan som kanske skulle komma hit (?) orkar fan inte förflytta mig förrens huvudvärken givit med sig. Vilka problem man har.. tär på psyket att vara prinsessa alltså.  Här får ni iaf en fin bild på moi. 
 

va roligt

Storstädad lillrumme mitt, duschat, hett nå gish i håret, tänt ljus, kopplat in tvn och renbäddat sängen. Finns nog ingenting bättre att sova när det är nystädat och framförallt renbäddat. Hade jag kunnat hade jag bäddat rent varje kväll. Men ah, ska göra ärenden imorgon sen är det helg, frågan är vad man ska hitte på. Men som bror sa, det är ju fredag sååååå ingenting. Haha. Nu blir det tumblr tills man somnar. Tog en powernap på några h idag så är inte så jättetrött. Men yay vända på dygnet är ju svinkult. 

så jag tror jag måste sova bort allt. det är nog det jag gör bäst

Idag har jag och Samuel spelar gitarr och jag tror mina fingrar blöder på riktigt. Men har lärt mig världens bästa låt så yay me. Imorgon blir det jobbiga samtal till jobbiga möten men sånt måste man kanske också ha. Finns inte så mycket mer att säga just nu. Det är ganska tomt uppe i skallen, mer än vanligt dvs. 

Honey, when you kill the lights, and kiss my eyes I feel like a person for a moment of my life But you don't know what hell you put me through To have someone kiss the skin that crawls from you To feel your weight in arms I'd never use It's the God that heroin prays to It feels good, girl, it feels good Oh to be alone with you

As usual när jag inte har något att göra så läser jag igenom lill-bloggen och typ dör för att jag är så jävla rolig ibland. Idag hade jag tänkt att ligga i soffan med mamsen och mostern men Marcus var sugen på äventyr och så fick det bli. Vi for land och rike runt och spenderade pengar på väldigt många onödiga saker. Men som ett litet tack så bjöd han ut mig på lite lunch, vilket var ungefär hur mysigt som helst. Vi kom fram till att ingen av oss minns senaste gången vi åt ute, eftersom Ikea för några veckor sedan inte riktigt räknas. Sen har vi skruvat ihop möbler, fan standard när man är hos marcus, sen har vi druckit kaffe och jag kom precis hem. Har världens varmaste kinder men resten av mig fryser så jag misstänker lite smått att jag kanske kommer bli förkyld inom snar framtid. Gotta lööööv my immunförsvar. 
 
Lyssnar fortfarande på Hoziers album såfort jag får chansen, det är så sjuuuukligt bra. Hade även tänkt att borra lite i väggarna nu ikväll men glömde svänga in och hämta borren hos mamsen och jag orkar fan inte fara ut enkomt för det såattteeee ah det får bli när der blir. Får jag gissa så gissar jag på maj någon gång :))) PROCRASTINATION mmyes i like that shit. Ah nu orkar inte jag inte skriva nå mer så hejdaaaa.
idag önskar jag mig förresten sommar och öl på en balkong. Tackarrrrr
 

think the storm ran out of rain, the clouds are movin' I know you're happy, cause I can see it So tell the voice inside ya' head to believe it I talked to God about you, he said he sent you an angel And look at all that he gave you You asked for one and you got two

Japp. Ni minns kanske att jag berättade om att jag väntade på ett samtal? Idag kom det och jag kom in på fucking universitetet. Imorgon börjar jag (!!!) så ska hämta ut mitt schema och allt sånt där spännande och bli en student på riktigt. Vad är det här för något egentligen? Minns inte senaste gången jag var såhär glad och tillfreds men lill-livet mitt. Men det känns skönt att det äntligen börjar rullar på precis som jag tänkt för en gångs skull. Förhoppningsvis känner jag samma sak när man kommit in i ekorrhjulet och allting har börjar på riktigt. 
 
Målade om lite möbler idag också så nu är mina händer fulla med vit färg, väldigt vackert må jag då säga. Nästa lager ska jag iallafall ha på mig handskar så jag slipper ha färg överallt. Men ah.. det är väl de som händer nu för tiden. Jag växte också upp tillslut. Typ. Eller nä, kanske inte. Men ah, det är en jäkligt skön känsla att vara så jävla lycklig och stolt iallafall. 

i hate the sadness in your eyes/aint it good to be alive/they cant say we never tried

Trodde jag kommit över min lilla besatthet (heter det verkligen så? Stavas de ens så? Aja skit samma) över Ed Sheeran. Men icket det. Råkade klicka mig in på den playlisten med alla hans låtar och vips så var jag tillbaka. Kan ju faktiskt nöja mig med att jag faktiskt varit i samma rum som han. Jag och 13k andra but still, we shared the same air ;)))) Nä men helt jävla sinnes hur duktig han är. ÅH min kusin förstår mig, tur är väl det. Annars då? Väntar på svar från hemliga saker och jag hoppas verkligen att det blir av, annars blir det jobbigt. Har preliminär-bokat en tatueringstid i mitten på februari så förhoppningsvis hinner man bestämma sig vilken av alla idéer som blir verklighet då iaf. Jobbar och står i som vanligt, har börjat se oth och ahs och ba mmmm dator är ganska nice att ha ändå. Tumblr är life just nu också såatteeeee ah. Hejdå. 
Här är en bild från när jag och kussen var i sthlm och hade sett teddy dagen innan, svävandes på moln. (dock med feber, ingen röst, hosta from hell och snor överallt, but still - happiest ever). 

11 jan

Nä men hur fan blev klockan redna halv 10?? Jag har legat i sängen ett bra tag nu och lyssnat på Hoziers album (förövrigt bäst just nu). Jobb imorgon, så tänker mig lite pinnar varvat med one tree hill. Hejda

om du vill ha en idiot lägg din hand i min mmhmhmhm lägg din hand i min

happy

RSS 2.0