You're the only one in the world

Himla trevlig dag igår i stugan. Dålig dag idag. Trött och arg. Städat rummet och renbäddat sängen. Luktar nytvättat i hela rummet. Ser film på tvn. Är för trött för att hänga med. Ska sova. Hejdå. Hata inte punktform iallafall.


Bitches be cryin'


"I wanted you to fight for me"


Just nu/mot alla odds med mamma


Gg


Lördag

Agerar barnvakt till lillplutten när mammas kusiner är på besök. Just nu ligger vi och sover, ganska så mysigt. Elias underhåller de äldre pluttarna med Xbox och film. Om ni ville veta liksom. Blev tal om skoter i överboda imorgon, ja tack! Lilleman snarkar på så bra så jag kommer somna snart jag med hihi


Lets dance our tears away


Väntar


Blä

Skrev några rader på en låt idag. Första gången på väldigt, väldigt länge. Annars har dagen varit riktigt kass. Fick sova med finaste en stund men nu har hon lämnat mig. Ska krypa ner i sängen med hörlurar och vänta på en morgondag.


Bästa ja någonsin hört


I guess this is goodbye then


Jag har världens finaste Molin


i got a war in my mind

 

Påväg till Fredrika

Lyssnar på fröken del reys album och väntar på att pojken bredvid mig ska vakna lite


03-03-13

Köpte en kofta idag på barnavdelningen, ätit avokado och ser på bästa hem till midgård nu. Hoppas på bra väder imorgon så jag kan fara ut och springa hihi.


Bra väder tycker vi


Åker till stan med lillebror för att möta upp kusin


Mycke bilder från min iPhone men vafan hur fint är inte detta då


Ps i love you

Har städat och rensat i mitt rum hela kvällen ungefär. Två lådor fulla med allt möjligt, ganska less just nu. Rensade nattygsbordet och bädda sängen också. Nu är jag så trött att jag inte ens orkar starta datorn så jag tänkte mysa ner mig med en bok, lite musik och dr.pepper. Imorgon blir det äventyr, men mer om det då. Ps det här kan snart kanske kallas en blogg igen!!


You're no good for me,but baby want you, i want you


RSS 2.0