Jun. 29, 2013

Jag har fått tillbaka min telefon.. Men nu är det nå annat jävulskap med den istället. Min operatör försvinner och det står ingen service lite nu och då (läs mest hela tiden) väldigt irri då det är som att använda en telefon utan simkort. Någon som vet hur jag kan fixa detta? Nu måste jag verkligen sova för imorgon ska jag på 1års kalas.


en bild från i vintras när de va kallt

 
Stackars lilla blogg som väntar på att bli skriven på men får bli lika besviken varje gång. Inte ens ett litet hej orkar jag bjuda på. Men min telefon är på vift fortfarande och det gör mig ledsen. Har verkligen ingenting att skriva, INGENTING. Åh hejdå.

bara sofia kommer förstå det roliga hahaha

Alltså midsommar.. HAHAHA what happens in angsjön stays in angsjön hahahah oh gosh.

för det är midsommar men världens bästa

Det är midsommar och trots väldigt många ändrade planer tror jag det blir toppen ändå! Sitter fortfarande i morgonrock med tandborsten i käften, har inte valt klänning och har lite panik över blommor till kransen. Men som min käre mor alltid säger; det löser sig alltid.

Du säger att kärleken aldrig var till för dig/det gör ont att veta, men lika ont att undra

 

om nån ens bryr sig

Jaa hejja hejja alla tog studenten och alla är glada. Eller? Min telefon dog så nu är den på lagning och jag är fast med en äcklig htc som är segare än fan själv. Lite halvtaskig tajming men what to do. Har blivit med bil och med klocka och jeansfärgade jeans (!!). Sömnlösa nätter som alltid på sommaren då de finns allt för mycket att prata om och allt för mycket bus att hitta på. Solen har varit borta många dagar och den saknar jag faktiskt nu. Har klippt av en dm av mitt hår så nu är jag flintis nästan. Nu ska jag sova, hejdå

Jun. 13, 2013


Jun. 11, 2013

1 dag kvar.


Jun. 01, 2013

Sitter på balkongen med två finisar och hare bäst


RSS 2.0