livet på en pinne

ska röka sen ska jag vara arg.

All my fears swept away in the light of your embrace


lägg ihop ett och annat


"cause in the end it all hurts just the same"

 

Någonstans på vägen gick vi sönder. Vi är alla så trasiga inombords.


damaged people are dangerous. They know they can survive

?

i've been up, i've been down/TUSH

Ligger hos bästa. Sova innerst är standard. Lyssnar på gammusik och njuter för en gång skull. Skulle behöva sova i tusen år men det har jag inte tid med. Vill bara sitta uppe och prata med min fina hela natten. Dum idé då det kommer en morgondag och en dag till efter det. Pratar (skriver) i gåtor men det är så jävla kul för ingen av er som läser fattar någonting av det och alla blir arga. Min baby läker finfint och kan knappt vänta tills den 22a då den blir finito/när nästa sitter på plats och kompletterar allt. Mycket svammel men var glada över ett inlägg överhuvudtaget på denna annars jävligt döda blogg. Nu ska jag kramas hela natten heheh.

första sittningen klar


wow en update

Egentligen har jag så mycket som jag vill skriva med det är ganska opassande så jag låter bli. Men om ganska precis 12 timmar så smäller det och jag får leva med det för alltid. Det händer mycke just nu, och det är väl på gott och ont. Nu ska jag äta lite avocado och sen försöka få mig nån sömn. 

jan/feb/mar 2012

Januari
Umgicks väldigt mycket med Johanna och Sofia. Hade orken till att locka håret och festade en hel del. Hade ont i hjärtat och var förvirrad och ledsen för det mesta. Överanvände skype och hatade matte, fattade ingenting på lektionerna. Lyssnade på låten detsamma och ansökte om körkortstillstånd. 
 
Februari
Fest, fest och lite till fest. Var besatt av hela illuminatisaken och festade hos David första gången. Var fortfarande ledsen och det blev många texter i min hemliga blogg. Lyssnade bara på trainspotters, biggie, ofwkta och jmt. Hörlurarna på konstant. Klippte av mig typ allt hår.
 
Mars


Tumblr, Mac Miller, äventyr. Festade kanske lite för ofta och började övningsköra på allvar. Va hundvakt åt världens bästa vovve och gjorde en dum sak. Mådde sämst i flera månader och ville bara rymma bort från världen. Lyssnade på and we danced och det är den låten får mig fortfarande på bästhumöret. Blev spådd och pratade med min döda farfar. Fick en gitarr av pappa och spelade tills fingrarna blödde.
 
 

idag fyller min fina mormor 65


det var kul

HAHAHAH nej.

RSS 2.0