hitta mitt minneskort från gammgonokian

SHIT va liten och oskyldig ja va

bästlåten

These lips are missing you
Cause these lips ain't kissing you
These eyes put up a fight
But once again these tears always win
 

fluffigt hår väger upp att jag är utan smink och nyvaken

Alltså vad hände med att min blogg typ var rolig att läsa förut? Har kikat lite i arkviet och skrattar typ åt mig själv för att jag är så rolig i vissa stunder. Har gjort gelenaglar och köpt en klänning tills min födelsedag, som är på fucking lördag. Alltså friheten!!!! Nu ska jag se sista avsnitten någonsin av desperate housewifes (världens bästa serie)

dont be mad,

Lyssnar på Alicia Keys nya album, och ännu en gång blir jag helt ordlös. Så otroligt duktig hon är. Några favoriter hittar ni där uppe!

sklhjle

Fredag=äventyr

ehok

12 dagar kvar sen är jag fri. Tror jag ska ta mitt pick och pack och flytta till landet långt långt borta där det inte finns några problem. Godnatt :):):)

http://open.spotify.com/track/76GUOMKAbAnVliU40wM534

IIIISCH jag är så trött. Jennifer har nästan precis åkt hem så jag ska krypa ner i sängen och se nån film. Det är lördag imorgon vilket betyder damdamDAAAAM sooovmorgon! ÄNTLIGEN!

några saker jag tycker om

Att dansa i spegeln med min fina vän till 80tals-musik
Att vakna på morgonen och läsa fina sms
Att ögonen tåras av kolsyra
Att duscha och sedan gå och lägga sig på en gång
Att gå ut mitt i natten och röka/lyssna på lugnet
Att vakna mitt i natten och inse att man kan somna om
Att köra bil och dansa till töntig musik
Att kolla lyrics och inse hur bra en låt egentligen är
Att spela gitarr bara för att få rensa tankarna
Att få oväntade komplimanger
Att inte behöva stressa till bussen på morgonen
Att zappa på tvn och hitta något bra program
Att få sova när man åker bil långt
Att känna att man kan lita på någon
Att vakna glad och taggad
Att hitta den perfekta presenten/julklappen
Att göra något för någon annan
 
 

ja justde

Har en fining på besök, om ni ville veta.

Utkast: Nov. 13, 2012

Hello darlings! Ligger i sängen och pluggar lite faser. Hatar jävla parkeringsfrågor "om du ska parkera här kl 17 och ska hämta bilen om två år vilken sida av universum ska du då parkera på om du endast får parkera bilen i max en timme?" eller nä kanske inte riktigt så men det är fan nära. Ska belöna mig med lite kvällsfika och en film, natti!

motivet är fortfarande en hemlis


varför har jag slutat med att överanvända ordet lol? bästa ordet ju. LOL

Imorgon ska jag och dadi åka på hemligt ställe och kolla upp hemligt pris och hemlig tid för en hemlig sak och rita upp den hemliga saken. I'm so busig. Sen har jag en liten körlektion inbokad också. Och jag får träffa malls igen. Kommer nog blir en fin måndag. LOL.

skrattar ihjäl mig lite

http://www.youtube.com/watch?v=z36ahNvno9k&feature=share&list=ULz36ahNvno9k 
Fitt blogg/youtube som inte vill "bädda in videon". "ÅÅÅH". ctrl + c - ctrl v i ny flik för ni "människor" som är "bakom flötet" HAHAH. ""

Farsdag

Jag vill be om ursäkt för alla gånger jag gör dig, mamma och lillebror besvikna. Att jag inte är den perfekta dottern hela tiden och att jag aldrig städar eller hjälper till. Men du ska veta att skulle du inte finnas i mitt liv skulle jag inte veta vad jag ska ta mig till. Du är världens bästa och du ställer alltid upp för mig. Och jag vet att jag kanske inte är duktig på att berätta det, men detta är nära nog. Tack för allting du gjort för mig. Jag älskar dig pappa!

vakna på fel sida av staden och vandra hem i gryningen


Alltid när jag säger att jag inte orkar med er så uppdaterar jag asmycke xD har inte dött, har bara inte haft någon tid till er. Ni vet jag jobbar så mycket xD Nämen faktiskt har jag det. Tänkte ba slänga in en bild från halloween. Inte mitt fel att jag är ett huvud kortare än alla mina giraffkompisar xD Måste sluta med xD gubbar xD nån kan ju tro att jag är sur eller less xD p.s det är jag inte xD
 

det var ett tag sen, men roligt ändå


the only color that matters is green

 

there is no time for us

Det finns som ingenting att säga, iallafall ingenting som ni behöver veta. Finns på instagram om ni vill få daglig dos av mig hehe linnypinnny

RSS 2.0