bara säger

Bra middag med fina människor. Nu jävlar blir det en legendarisk valborg!

sometimes you're so fucking wrong about people

Nu glömmer vi bort alla bekymmer, för ikväll skapar vi nya att älta imorgon! LOL hejdå.

åh så bra

ITS GOOOOOD. Skönaste låten på länge, länge.

tänk att jag faktiskt lever

Vårstädat med mamma hela dagen, väldigt duktigt av mig att hjälpa. Nu ska jag ut och köra lite med morfar och ikväll är skypen inbokad med Sofia för att planera lite kring valborg som för tillfället ser ut att bli så jävla rätt! MASSA KRAMAR OCH PUSSAR OCH MASSA HJÄRTAN OCH ANNAT TÖNTIGT TILL ALLA SOM FÖRTJÄNAR DET.

10:28

MMM bra väder ute, sätter mig ute och solar med mami

Tänk att en liten människa kan betyda hela världen och lite till.adrg

mys
spränkiii

man ser det från månen, helvetet på jorden

Orkar inte skriva nå mer synd-om-mig-inlägg. Så ni kan ju lyssna på en bra låt tills jag är frisk. Klicka här.

synd om mig

Jag blir fan aldrig frisk.

ok nu är jag less

Detta håller inte. Har förflyttat mig till mamma som jag inte träffat på ungefär tre veckor, hon tycker jag pratar mycket men måste hålla henne uppdaterad på allt som hänt under tiden? Blir hemma imorgon med och troligtvis ett besök till läkare senare i veckan. Nu blir det mera gossip girl.

that awkward moment when i thought you cared

Tänkte skona er med en bild på hur mina ögon ser ut just nu. Ser precis ut som jag blivit misshandlad och fått två feta blåögon minus det blå/lila. Ser ungefär ingenting och ögat gråter konstant. Ser förjävligt ut rent ut sagt. Synd om mig ännu en dag.

whine tack

Märkte nyss att mina senaste inlägg handlade om att jag är sjuk och det är synd om mig. Det är det fortfarande, och jag tror att jag blir mer och mer sjuk för varenda dag som går. Längtar tills jag kan andas igen! Ligger i soffan nu och ser baksmällan med papi, äter isbitar och väntar på att bli frisk..synd om mig.

"'cause in the end it all hurts just the same"


bra liv

Detta är femte dagen jag ligger i soffan och gör absolut ingenting. Mina bihålor har gjort så att mitt ena svullit upp och jag känner verkligen hur less jag är. Har saker jag måste göra och människor jag vill träffa men istället får jag ligga hemma i soffan och tycka synd om mig själv. Tror jag ska ta världens längsta dusch och sen återgå till att göra ingenting.

snälla

Idag har jag legat i soffan, ätit piggelin och sett gossip girl/ britney for the record. Bra liv. Kan jag inte bara få bli frisk någon gång?

killuminati


Klicka ba på bilden.

svordomar

Vill kanske lägga mig ner i täcket och dö för att jag hatar feber, men det kan jag inte göra för då blir det för varmt. Kan inte ligga utan täcke heller, för då börjar jag frysa och skaka. Problemen när man har feber är ju otroliga. Hoppas på att febern går över fort iallafall, har saker jag måste göra faktiskt.

18 april

Det är inte så jättebra med mig. Haft feber hela natten/dagen och jag känner verkligen hur kroppen får ta stryk. Har legat i soffan hela dagen och varvat gossip girl och powernaps. Skulle behöva lite godis och mysigt sällskap, någon? Ingen? OK. Forever alone.

det skrämmer mig och du vet varför

Har myst i soffan och sett den sista dokusåpan. Bokstavligen grät av skratt när Daniel Paris tar ett glädjeskutt och slår till en zombie med en flugsmälla i huvudet och sedan springer därifrån? HAHA underbart!

you can run but you wont come far

Hungerspelen var bra, lite utdragen men ser helt klart fram emot uppföljaren! Nu är det dags för att sova, eller åtminstone försöka hehe.

vad kan gå fel när du inte vet vad som är rätt?

Ikväll blir det bio sen myskväll på nydalahöjd, väldigt bra slut på lovet om jag får säga det själv.

heh

Det är illa när man när ens drömmar känns så riktiga att man vaknar av att man gråter. Suck it up, be a man.

så på en lördagkväll ja då vet du vart du hittar mig


grab my hand, play this song
DJ save my life come on

bitches

JAG ÄR HEMMA!

it's because of you

Det enda jag kommer sakna i Umeå.

ni som har mitt nummer kan underhålla mig imorgon

Nu är allting nästan packat och det ska bli så otroligt jävla skönt att få komma bort ett tag. Åker tidigt som fasiken imorgon och är troligtvis utan internet tills på lördag, vilket känns lite si så där om jag ska vara ärlig. Aja what to do nu ska dö efter en rätt så hård natt. Pussar till alla fina.

sovit

Glad påsk blokken! Nu ska jag börja packa och sedan bara ta det lugnt resten av dagen.

såhär känner jag

LOL.

they cant say we never tried

Bra musik såhär på morgonen.

MMMMMMMMMMMMMM

but you didn't have to cut me off, make out like it never happened and that we were nothing.

skriver onödiga saker så jag kan titta tillbaka om två år och inse hur duktig jag var

Hm, har ju glömt att berätta att jag fick MVG på mitt kursprov i svenska. Kan lova att det satt förjävla fint. Nu ska jag rota i skafferiet efter nå frukost.

tredje april

Dricker något från amerikanska hyllan på coopen. Kan inte avgöra om det smakar pommac eller champis, någon blanding iaf. Egentligen kan jag inte känna någon smak alls då min förkylning förstör mig. Ska fortstätta tycka synd om mig själv och försöka kurera mig så fort som möjligt.

imorgonbitti

Det måste va på liv och död, det måste kännas i ditt hjärta på riktigt.

Om du sårar mig med sanningen, trösta mig inte med en lögn.men bäääsen


RSS 2.0