om ni orkar läsa

Sommaren -09 är vår första sommar tillsammans. Jag hade aldrig gissat att vi skulle få en till. Nu har vi påbörjat vår tredje sommar ihop. På bilden hade vi bara varit tillsammans i drygt en månad, och pappa skjutsade oss till bättnes på kvällen. Då vågade jag fortfarande inte visa mig utan smink. Men efter att vi hade doppat oss försvann såklart allt smink och jag tänkte äh vafan, han måste ju fatta att jag inte ser ut såhär varje morgon. Du brydde dig inte ens, du bara luktade på mitt bebisfjun som jag hade i nacken och jag rös alltid samtidigt som vi njöt av sommarvärmen. Vi kastade vindruvor i varandras munnar, precis som när vi träffades första gången, fast då kastade vi popcorn. Jag fotade dig hela tiden, bad dig kolla hit, hålla armen sådär och du tillät mig. Men när du tog kameran gömde jag mig i händerna, dumt, eftersom det ändå var min kamera och hade kunnat radera bilderna. Vi var så nykära och skulle va upp i varandra hela tiden. Men vi båda var så blyga ändå. När jag tänker tillbaka ler jag, för jag vet att det fortfarande känns så.

 

Vissa dagar vågar jag inte visa mig utan smink även fast du alltid säger hur gott min hud luktar utan massa produkter. Du luktar fortfarande på mitt bebisfjun och jag ryser fortfarande när du gör så. Du får fortfarande inte fota mig, men jag får alltid fota dig. Jag vet inte hur du känner, men ibland känner jag mig fortfarande så blyg inför dig, även fast vi varit tillsammans så länge. Det pirrar i hela kroppen när vi ska träffas, och jag blir generad efter varje komplimang.

 

Vi har växt som människor efter allt vi upplevt tillsammans, på gott och ont. Klart att vi bråkar, men vi vet alltid vart vi har varandra även när vi bråkar. Vi har lärt oss att balansera vänner, familj och skola så att vi också ska få egen tid att tänka. Vi vet när den andre har en dålig dag bara genom att höra sättet den pratar på. Vi har börjat prata om ett liv tillsammans och även om vi är unga känns det som att du är den rätta. Du är min bästa vän, och jag kommer alltid att älska dig vad som än händer. Du är min Svante. Min finaste Svante.Kommentarer
Postat av: ananaspaj

Fint skrivet :) Jag log hela tiden när jag läste det här. :)

2011-06-07 @ 22:37:56
URL: http://sumogiraffe.blogspot.com/
Postat av: kiriispiriis

nä asså fan vad fint skrivet!

så jävla cuuuuuuuuutie

2011-06-19 @ 23:40:19
URL: http://kiriis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0