wildwood flower31-jul-2011

Åker till stugan och kör lite båt när det slutat regna. Behöver få rensa tankarna en aning.

du ser bara svart och vitt, men jag ser världen.


I now it's the right thing, but God should know i miss you.

Ingen kan älska som vi..

me and my guitar

Klinka lite på gitarren och snegla lite på sex and the city får bli min kväll. Eller kväll och kväll, kvällen har jag spenderat med emilia och nu på "efterkvällen" ska jag göra det jag skrev ovanför.

25-jul-2011


Som vanligt ligger jag och ser sex and the city och vänta på att livet ska börja. Träffade underbarisen malin idag och även fast vi träffades för knappt en vecka sedan känns det som en evighet. Vi har börjat prata om att åka utomlands till vintern bara hon och jag. Det skulle ju vara underbart, men vi får se hur det blir med den saken!

god morgon

Tänkte underätta er om att jag saknar min malin. Jättemycket. 

22-jul-2011

En vecka på jobbet har svishat förbi! Nu återstår det bara två. Hoppas i smyg att de kommer gå sakta eftersom jag trivs så jäkla bra. Jag har nog aldrig varit tröttare i hela mitt liv än vad jag har varit denna vecka men äsch då. Lite hemmagjord ice-slush på detta skulle ju inte sitta fel!

ö

Tänkte bara kika in och säga att ni behöver inte förvänta er nån superupdate då jag jobbar hela dagarna med världens toppentjejer. Jag antar att ingen har missat att jag och Svante har gått skilda vägar. Tänker inte skriva ut något här bara för att alla nyfikna jävlar ska få nå nytt skvaller. Men en sak är säker, jag har lärt mig vilka mina riktiga vänner är nu och ni är guldvärda. Vill egentligen inte använda fula ord i bloggen men ni som kallar er för "vänner", fuck you.

-

2 år, 1 månad och 18 dagar. Tack för allt min underbara älskade.

side by side, you were sleeping next to me

Hur kan jag ha missat denna underbart fina låt?

here comes the sun

Äntligen har den efterlängtade solen vågat sig fram! Ska försöka sola tills jag har läst ut min bok och sedan börja planera dagen/kvällen. Det här är min sista dag i "frihet" innan jobbet. Börjar ju som sagt imorgon..

kan lova att detta inte var igår.


varför står det 2010 på bilderna när de är 2011?

Ska snabbstäda upp på mitt rum sen sätta mig ute i solen med en bok. Vet inte vilka äventyr jag ska bege mig ut på idag men jag vet att jag börjar jobba på måndag och jag bara har tre lediga dagar kvar.

mysigt va


17:31


Äntligen hemma!
Efter en trevlig kväll/dag hos malin hinner jag knappt landa här hemma så ska jag iväg på nya äventyr. Eller, riktigt iväg ska jag inte. Hade tänkt mig mys på altanen med min lilla favorit bebis linnea.

13-juli-2011

Lite off de senaste dagarna men äsch då. Beger mig in mot staden för att träffa underbara och saknade malin. Har även spanat in ett vitt linne som nog komemr få fälja med mig hem. ADIOS så länge!

something more

Efter en dag i vännäs är jag hemma med ett par vita crocs till mamma och inga brända mandlar till mig själv. Vad detta ska föreställa vet jag knappt själv. Dock vet jag att det är åsele marknad nästa helg och då kanske jag och mormor tar en tur. Nu ska jag ta mitt pick och pack till mamma.

who run this world

Åker på vännäsmarknaden nu med Svante. Det enda som står på listan är "crocs" till mamma och brända mandlar till mig själv hehe.

one less lonely girl


12:56

Jag överraskade mig själv igår när jag stannade i badet i ungefär en halvtimme! Men, det är nog första och sista gången för den här sommaren iallafall! Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan åka in till stan en snabbis. Har kikat på en kjol som jag tror att jag måste köpa!

pina colada

Drar på stranden med Svante och hans familj. Kanske, men bara kanske kan jag ta doppa mig för första gången på tre (?) år!

favorit i repris på bilden tack


Fina fisken vädret både igår och idag! Satt ute HELA dagen igår och nog syns det att jag har fått lite färg alltid. Nu blir det lite frukost ute på ballen (HAHAHAH) sen beger jag mig mot stan en snabbis!

ingen vill bli abused

Glömde berätta att jag åkte till stugan och att jag nu sitter i malins soffa och äter popcorn. Men nu är jag förlåten för min synd för Gud älskar oss alla. Nu ska jag se på en dålig 80-tals musikvideo. CIAO

ingen vill blir abused

Glömde berätta att jag åkte till stugan och att jag nu sitter i malins soffa och äter popcorn. Men nu är jag förlåten för min synd för Gud älskar oss alla. Nu ska jag se på en dålig 80-tals musikvideo. CIAO

tackar inte nej


fml

Har fått ett getingstick under foten som klias enormt mycket. Och när jag ger efter och ska påbörja den sköna och efterlängtade kliningen så upptäcker jag att det kittlas en aning. Vill egentligen inte använda detta uttyck då de finns massa andra saker i livet som är betydligt mycket värre. Men fuck my life.

03-jul-2011

Tänkte mysa ner mig i sängen nu och se en film. Skulle gissa på att det blir en tidig kväll då jag för första gången på länge känner mig riktigt trött. Imorgon ska jag och lillebror glassa i en park hela dagen och på kvällen har jag fått i uppdrag att sy om ett par byxor. Det är något ni inte visste om mig va?

snabbt

torsdag: åt sushi med malin och drog till stugan i sista minuten för att hjälpa moffen.
fredag: stugan

lördag: grillade med svante, elsa och philip. wheels på kvällen.
söndag: stan med svante och nu blir det powerwalk med mami!
NU VET NI DET OCKSÅ!

RSS 2.0