nu tar vi allt från början

Idag har jag och Svante varit tillsammans i ett och ett halvt år. 18 månader. 78 veckor. 547 dagar. Och jag tänkte berätta hur allting började.

I mitten på oktober 2008 började jag snacka med "almiis" på apberget. Jag tror att jag hade kommenterat en sån där skärm och sen flöt det bara på. Vi fortsatte snacka på msn, under hela november. Sen den 4:de december skickade jag ett sms till honom. (Vi hade inte bytt nummer än, men hans nummer stod som ett personligt meddelande på msn) Och sen den dagen har vi smsat inprincip varenda dag! Hur som helst, varje gång jag fick ett sms från honom började jag le sådär fånigt och blev helt inne i smsen. Mamma märkte det här väldigt tydligt och undrade vem det var jag smsade med "Det är en kille som heter Svante sa jag, han är jättesnäll mot mig" var mitt svar. Vi skrev frågor till varandra, så vi visste ju väldigt mycket om varandra på bara någon månad.
Tiden rann iväg och det var i slutet på januari. Jag var så kär i honom, och jag hade inte ens träffat honom än. Jag försökte inbilla mig att det inte går att vara kär i någon som man aldrig har träffat. Men det gick ju som det gick. Jag skrev flera sms till honom " om inte jag får träffa dig snart kommer jag döööö" och fick ett "haha:)" sms tillbaka. Kär som jag var/är fattade jag kanske inte den vinken, utan fortsatte smsa. (Nu i efterhand inser jag hur dryg jag måste ha varit)
Men hur som helst. En dag i början på februari skulle jag och Agnes på stan tvärt efter skolan. Det var snöstorm ute och min mascara bara rann. Jag hade på mig mjukiskläder och en stor mössa på huvudet. Och vi gick in i MVG gallerian. Och gissa vem vi mötte? Jag fick panik och bara gick om honom, och Agnes sprang ikapp mig och viskade "visst va det där..?" "aa det var det" sa jag. (Haha ååh när jag berättar låter det ju som en dålig tonårsfilm) Men nu visste ju vi iaf att han var på stan. Så jag skickade ett sms "är du på stan? tror att jag såg dig" men fick inget svar. (fick veta sen att han hade slut på batteri) Och sen började jag och Agnes gå runt på affärerna vi trodde att han skulle kunna gå på. Vi gick på stadium och gissa vem jag går in i just utanför? Svante såklart. Men han märker det inte och säger förlåt och går vidare.
Nu hade jag ju "träffat" han på riktigt så nu fick jag ju vara kär i honom. Sen kom första mars. Och jag och Svante hade bestämt att vi skulle träffas hemma hos mig. Jag skulle lära han att göra "puppyeyes". Haha kanske en väldigt dålig ursäkt för att träffas men hey, han kom ju;) När jag mötte upp han på bussen sa vi bara hej, ingen kram eller några frågor. Vi bara gick hem till mig och såg en film. Sen när han skulle hem sa vi bara hejdå just när bussen kom. Shiet va fega vi var.
Sen gick det TVÅ månader innan jag fick träffa honom igen. Det var nu på valborg, och det firade vi i sörfors med gemensamma kompisar. Vi skulle träffas nere vid brasan, han var med sina kompisar och jag med mina. Vi såg ju varann där nere med vi låtsades inte om det. Tillslut gick jag och satte mig bredvid han "hej" sa jag och fick ett blygt hej tillbaka. Min kompis Malin kom med en festis till mig och när jag vände mig mot Svante och frågade om han ville ha så hade han gått därifrån. Sen träffades vi uppe vid skolan och då gick jag fram till han och sa blygt "här har du din kram". Men sen på kvällen när vi skulle åka hem så stod vi där och Svante och co började säga hejdå men jag sa att jag ville ha en kram först, och såklart fick jag en kram. När vi kom hem till Malin hade jag fått ett sms "jag saknar dig redan, och nästa gång vill jag ha en puss" Jag höll på att dö när jag läste det och sen tyckte han att jag skulle komma ut och träffa han ensam. Ni förstår inte hur gärna jag skulle ha velat det, men pappa skulle komma och hämta mig på bara några minuter.
Sen skulle jag till Gotland för en spelning med bandet. Han skrev att han ville träffa mig innan jag åkte så han kom till mig igen. Den här gången råkade jag göra så att han missade bussen, så hans mamma fick komma och hämta honom. Han hade bara en t-shirt på sig och jag hade en stor hood så jag gick och höll om honom. Aaaw. Vi sa hejdå och jag skrev att jag verkligen skulle sakna Umeå. Han skrev att han skulle sakna mig med, hihi.
Sen kvällen då jag kom hem från Gotland var det kulturnatta. (Egentligen skulle vårat band spela då men eftersom vi just hade kommit från Gotland kände vi att vi inte skulle orka) Jag kom dit vid elva ungefär, och skulle hem vid halv två tror jag. Vi kramades och han höll om mig hela kvällen. Han släppte mig aldrig. Alla våra kompisar som vi mötte log fånigt med vi var helt upptagna av att inte snubbla på varandras fötter. Sen skulle vi åka hem så jag och Svante började kramas bakom en reklamskylt, sen viskade jag "du har inte fått din puss än" "nää" sa han blygt "vill du ha den frågade jag?" och det ville han ju. Och just när vi skulle kyssas började det blåsa så allt mitt hår for in i munnen hahaha. Men det var underbart ändå. När vi gick därifrån sa min kompis Sandra "jag såg allt..!"
Sen träffades vi på brännbollsyran en vecka efteråt tre dagar i rad, och den 30 maj blev vi tillsammans. Allt detta hände för över ett och ett halvt år sedan, men jag kommer ihåg det som det vore igår. Svante kommer typ inte ihåg någonting med jag antar att det hör till oss tjejer att minnas klockslag första gången man kysstes? Haha vill ni veta en till gullig sak? På midsommar när vi hade varit ihop i tre veckor skrev jag ett sms till svante "vet du en sak?" "nää vadå" skrev han. Då skrev jag "jag älskar dig".
Sen skrev vi jag älskar dig i ungefär varenda sms, men ingen hade sagt det än. Och natten till våran två månaders dag så ligger vi i sängen och han håller om mig och just när jag håller på att somna, så viskar han "jag älskar dig" i mitt öra. Tror ni att jag blev lycklig eller?
Nu säger jag inte att allt är som en saga, vi har också våra dagar när vi skulle kunna strypa varandra. Men vi har ju alla våra anledningar. Och det bästa av allt är att vi ger varandra tid att må dåligt, utan att vi märker det själv. Vet inte riktigt hur jag ska förklara det men allting känns så underbart med honom.
Jag älskar dig Svante Alm, då, nu och föralltidchillnation

Lovisas fina bild på våran lärare.

Åååh. Jag vill spela the sims, men jag borde verkligen plugga. Ska skriva en recension på engelska om boken "om jag kunde drömma". Sen måste jag finslipa mina arbetsmiljö och säkerhets frågor också. Men what to do? Har ju massa bra musik och en kladdkaka i köket. Någon som vill smaka liten kaka?

dag 06 - om det här vore min sista dag

Om det här vore min sista dag så skulle jag inte göra massa galna saker tror jag. Känner jag mig själv rätt så hade jag legat i soffan och ätit godis tills jag svimmat. Kanske en ben & jerry också. Sen skulle jag nog träffa Svante också, men jag skulle ändå ligga kvar i soffan hela dagen. Haha åh, de låter ju fasiken nice att bara vara på sin sista dag. Om jag ska vara poetisk skulle jag väl ta första bästa flyg tilö thailand och se solen gå ner från en öde ö samtidigt som jag äter papaya (som jag förövrigt inte tål men det gör inget för jag ska ju ändå dö) Äh, ni fattar grejjen va? Tror inte det spelar någon roll hur man spenderar sin sista dag, tror att man kommer vara väldigt depp hur som helst om man vet att man ska dö.

Japp, that's me. Glädjedödare.

some oldies

NNågra gamla bilder som jag hittade på datorn. Inte igår kan jag lova, var  ca 12-13 år, lillskit haha. Kom ihåg hur brun jag var när jag kom hem från turkiet, man blir ju bara deprimerad när man kollar på sommar-hej-jag-är-brun-bilder? Blir nog att börja sola solarium igen!

dag 05 - vad är kärlek?

Svante är kärlek.

m to the a to the r to the c to the u to the s

Ikväll åker jag till Marcus och bakar pepparkakor och dricker glögg. Ska köpa en marabou vinter vit också som vi kan mumsa på. Hur avundsjuka är ni på en skala? Va va va?

dag 04 - vad åt jag idag?

Okej, det här börjar bli töntigt. Jag tänker inte fota och lägga upp bilder på det jag har ätit idag. Men om ni verkligen måste veta så åt jag två mackor med ost och ett glas multivitamin juice till frukost och nu väntar jag på köttbullar till middag. Älskar köttbullar, kommer aldrig att svika er! <3

dag 03 - mina föräldrar

Mamma Malin och pappa Patrik. När jag var liten tyckte jag att det var så roligt att mamma hette Malin som börjar på m, och att pappa heter Patrik som börjar på P. Jag minns inte riktigt hur det gick till, men de har känt varandra sen de var 12 år ungefär. Mamma var jättekär i min pappa, men som vilken annan high school film så förstod han inte det. Jag tror att de blev tillsammans när de var 19. Hur som helst så föddes jag när de var 22 år. Två år senare kom min lillebror. De gifte sig när jag var sex men separerade när jag var sju. Dock är de bästabästabästa vänner och det märks knappt att dom är skilda.

Min mamma är en typisk hjälp-människa. Hon ska alltid finnas för alla. Det är en bra egenskap, men en jobbig sådan också. Hon brukar alltid säga till mig "bli inte som jag när du blir stor" "det är redan försent" brukar jag svara. Hon är envis (precis som mig) och säger alltid "det löser sig". Hon brukar ofta skriva söta "brev" när jag är ledsen. Sånna som man kan spara och kolla tillbaka på senare. Hon har nog den sämsta humorn (förlåt, mamma) i hela världen. Ordvitsar och skadeglädje. (Upptäckte just att det är precis min humor så snap på mig). Jag kallar henne för mami eller lilla mamma, det kommer nog från att hon ibland kan va väldigt liten i sinnet. Jag vet inte riktigt hur jag ska beskriva henne. Världens bästa,  underbar, och jag älskar henne.

Också har vi pappa Patrik. Eller papi/papilutten som jag brukar kalla honom. Om jag bara får beskriva honom med ett ord så måste det vara rolig. Han kan få vilken situation som helst att bli rolig, eller ja iallafall lätta upp stämningen. Snabba elaka kommentarer som får vem som helst att skratta. Superpappan som kan fixa allt, han har tillochmed gjort en grupp på facebook som heter om inte pappa kan fixa det är det trasigt på riktigt! Och på tal om facebook så är min fader väldigt förtjust i farmville. "Linny, nu måste jag ha datorn jag måste haaarväästa!" får man höra en hel del hemma hos mig. Cola beroende, har fastnat i 70/80 tals rocken och spelar ofta luftgitarr. Men han kan också vara världens mysigaste pappa. Han vet precis de tillfällen man är depp och behöver glass. Han är universums finaste pappa och jag älskar honom.

hardcore

Jag har målat mina naglar svarta. Och har en ben&jerry i frysen. Och jag har mittbena (!!!) (Och en Svante som kommer snart)

Är jag hardcore eller?

dag 02 - min första kärlek

Min första kärlek. Helt ärligt är Svante den första jag älskar. Visst har jag haft "crushar" på andra, men aldrig varit riktigt kär. Vet ni att jag fortfarande får pirr i magen innan jag ska träffa honom? Eller att jag fortfarande blir generad när han säger något gulligt? Och jag hoppas att han kommer vara min enda kärlek. Men vad som än händer, så kommer han alltid att vara min första. Psst, visste ni förresten att vi har varit tillsammans i ett och ett halvt år nu på tisdag?

everybody knows

Idag är nog en av de jobbigare dagarna i mitt liv. Jag och lillebror stannar hemma från skolan och tar hand om varandra. Ville bara säga att ni inte kommer se något av mig idag.


Uppskatta varenda ögonblick med de du älskar. För på en sekund kan allt vara borta. ♥

dag 01 - vem är jag?

Linny Elvira Lundström. Det är en början, eller hur? En (snart) 16-årig tjej från den tråkiga staden Umeå. Blir galen på folk som visslar och gör jobbiga ljud över huvudtaget. Älskar låtar med texter som man kan känna igen sig i. Sjunger hela tiden - dock nästan aldrig inför folk. Vad mer kan jag berätta? Har storlek 36 på fötterna och är förälskad i Ben & Jerry's. Biter på naglarna när jag är sur och är allergisk mot allt ungefär. Funderar väldigt mycket på framtiden. Funderar ibland på att klippa av håret till axlarna och färga det mörkbrunt, bara för se folks reaktion. Är 160 lång (kort om man så vill) och blir höjdrädd när jag har högklackat. Älskar köttbullar och har ketchup till nästan all mat ( jaa, man kan ha ketchup till kyckling). Går helst klädd i tights och en stor skjorta, men ibland önskar jag att jag hade mjukisbyxor på mig hela tiden. Kan verkligen inte laga mat men konstigt nog är jag lite av en gud på att baka. Det bästa som finns (efter Svante) är skadeglädje och jag skrattar alltid åt mina egna skämt.
Massa random saker som gör mig till mig. Eller?

30 dagars

Dag 01 – Presentera mig själv
Dag 02 – Min första kärlek 
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Vad åt jag idag?
Dag 05 – Vad är kärlek? 
Dag 06 – Om det här vore min sista dag
Dag 07 – Min bästa vän 
Dag 08 – Ett ögonblick som förändrade allt
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Mitt favoritplagg
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Vardagslyx
Dag 14 – Självporträtt 
Dag 15 – Var befinner jag mig om tio år?
Dag 16 – En mardröm jag minns
Dag 17 – Mitt favoritminne 
Dag 18 – Ett pinsamt ögonblick
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Mina förebilder
Dag 21 – Mina dåliga sidor
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Hur muntrar jag upp mina vänner?
Dag 24 – Det här får mig att gråta 
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor 
Dag 27 – Min favoritplats 
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Det här ska jag bli när jag blir stor
Dag 30 – Min bästa grimas.

Perfekt när man har bloggtorka, eller vad säger ni?

pkf

Nu ska jag äta min älskade pepparkaksfil. ♡

our december

Slängde snabbt ihop en liten önskelista till Svante igårkväll. Alltså, inte hans önskelista utan min önskelista så han har något hum om vad jag önskar mig. Kämpade dock ett bra tag med att komma på alla de här sakerna. Och nu i efterhand har jag kommit på typ tio stycken mer saker. ENJOY!
Hahahaha och SB12 är ett internt skämt, alltså inget jag önskar mig på riktigt!!

yet another day

Ännu en dag på praktiken! Måste erkänna att det är sjuuukt jobbigt att stiga upp halv sex varje morgon och komma hem vid halv fem - om man jämnför med det schema jag är van vid. Ikväll lär vi nog inte se mycket av mig, för jag ska umgås med min pappa hela kvällen. Men kanske slänger in ett inlägg med en önskelista lite senare ikväll om jag orkar.
Tills dess, lyssna på en bra låt!

smilin' but i'm close to tears.just goMånga av er har undrat hur Svante egentligen ser ut, eftersom jag oftast brukar lägga upp mongobilder på honom. Så vi tog lite nya bilder idag när han va här så den här är rykande färsk. Dock ser han lite arg ut på den här bilden eftersom han inte fick välja musik. Men bilden duger iaf:)

satc

Eftersom mitt älskade desperate housewives är slut nu så har jag börjat se sex and the city från början! Har bara sett filmerna och kollat på nått avsnitt då och då, så det kan nog bli kul. Dock hatar jag verkligen kläderna som de har på sig, så sjukt fula! Men nu: back to satc!

good boy

Ni vill nog inte veta vad som hände nyss. Eller jo det vill ni visst det. Jag och Svante ligge roch ser på Harry Potter(no comments on that one please) och helt Svante måste gå och kissa. Sen hör jag bara hur någon skrattar hysteriskt inne på toan, sen hör man ett svagt eeeh linnyyyy..kan du komma lite?
Hahah ni tror inte att han har lyckats med att tappa ner en oöppnad rulle i toan? Efter att han har kissat.

elf

Har just sett filmen elf med min lillebror, lätt bästa julfilmen!
Vi fortsätter vårat maraton (?) med nu är det jul igen 1, 2 & 3.
Vilken är eran favorit julfilm?

random bild #01


out of my leauge

Nu ska jag se film i min ensamhet. Eller ja, jag och godiset ska se film. Ensamma.

im by your side

Jag har aldrig varit något stort fan av monki. Brukar få ont i huvudet och går vilse i butikerna, men när jag i samband med min jacka i förra inlägget kikade in på deras hemsida hittade jag massa saker jag skulle kunna mumsa på. Kanske en ny favoritaffär på g?

HJÄLP!!

Var inne på monki idag och skulle köpa denna jacka. Men den är slut!! Nu behöver jag eran hjälp att hitta en liknande.. har inga idéer om vart man kan hitta en, men ni kanske har? Den behöver inte vara blå.
TACK!

monki?

Kan man beställa hem från monkis hemsida? Oteknisk som jag är fattar jag inte det..

friday

Även om jag har varit sjuk med feber i två dagar så känns det otroligt bra att det är helg! Svante kommer hit ikväll och det lär nog bli en LUGN kväll med tanke på att febern kommer tillbaka så fort jag nämner den. Kanske borde ta en snabbdusch och slänga på några kläder så jag bli något mänsklig innan svanteälsklingen kommer. Puss på er

p p p

Antar att jag har någon slags bloggpaus för tillfället. Har så mycket att tänka på och så lite att skriva om så det går verkligen inte ihop. Har feber och dator är inte något jag prioriterar just nu. Ska kolla igenom mina 1000 bloglovin inlägg som blivit sen i tisdags sedan lägga mig i soffan och dricka saft. Vi hörs väl när vi hörs!

lördag


d a r

Antar att det inte finns någin svenska blogg som inte har skrivit om Daniel Adams-Ray och hans debutalbum. Vill ju inte vara sämre än alla andra, så lyssna på den här låten. Den är fin.

winter


thai

Jag sitter och kollar på resor till thailand. Smart drag när jag inte har några som helst pengar att resa med. Så nu till min fråga, ingen som vill bjuda med en stackars tjej dit?

so lame

Det här är förmodligen det onödigaste/omognaste/ointressanaste/mest störda/roliga jag någonsin kommer skriva om i bloggen. Så håll i er nu. Är ni redo? Jag kan vicka på öronen!(!!!!!!!!!!!)

Vet ni hur mycket coolers de är?

dh vs sova

Börjar 8.20 imorgon. Borde försöka sova nu eftersom jag har råkat att vända på dygnet. Ooopsi. Men visst låter desperate housewives mycket mer lockande?

marieberg

Följde med Marcus hem efter skolan (hahah låter som jag är 8 år)
och vi åkte till ICA och köpte glögg, mysigt huh?
Och förresten är Marcus störd. Allvarligt. Vill ni veta vad han gör?
Wait for it. Wait for it. Han kastar ut karstuller och glas osv för att han inte orkar diska.
BAAAM.
Sa ju att han är störd.

smart

Heter det hör i syne eller? Min pappa säger att det det heter hör i höre, men det låter fel. För man kan ju se i syne men höra? Någon som har MVG i svenska som kan klargöra detta för mig? Tack på förhand isånnafall.

alone

Svante åkte och tränade, så nu sitter jag ensam här hos han. Det är faktiskt ganska mysigt. Har kurat ihop mig i hans säng med hans morgonrock. Sitter och lyssnar på MIN musik för en gångs skull också. Idag är alla lediga typ så jag hade tänkt att ta med Svantes hund ut på en långpromenad med Maria och Zorro. Sen va det tal om att jag och Maria skulle in till stan. Men nu ska jag gå ner och käka frukost hihi.

jag är en isglass

Jag och Svante kämpade oss till ICA som ligger ungefär två km bort. Okej, det är ju ingenting tänker ni och så tänkte vi också. Tills vi kom fram. Mina ben var isglassar. Jag sitter med datorn i mitt knä nu för att låta fläkten värma mina ben. Ont gör det också. Allvarligt, de är som glasspinnar. Vill ni veta vad som är så roligt med det hela då?

Vi gick dit för att köpa glass.


en liten del inom mig dog


ledig

Eftersom jag går lärlingsprogrammet är det egentligen tänkt att vi ska gå ut på praktik två dagar i veckan (måndag+tisdag) men eftersom jag skrev på mitt kontrakt idag, och inte börjar förren nästa vecka så är jag ledig två extra dagar. Känns ju helt ok faktiskt! Väntar på Josse nu, vi har inte snackat på hur länge som helst så vi har ju en hel del att prata om. Men nu plingade det på dörren så nu måste jag sluta skriva om mitt så jätteintressanta liv. Stay tuned!

natthumorn är alltid på topp


Notera mittbenan btw. Hiss/diss?

åh. fina saker. snälla bli mina


i'm a latte on a hot day

Tjejen är ju underbar.

.

Den där jävla blogglusten. Den kommer och går som vanligt. Just nu är den borta och det känns som att den aldrig kommer att komma tillbaka, typ. Jag vill ju blogga men jag vet ärligt inte vad jag ska skriva om. Det är jobbigt eftersom det kliar i fingrarna. Aja nu ska jag äta frukost och kika lite på desperate housewives.

s

Tre enkla med väldigt starka ord. Jag älskar dig.

glasögon a la marcus


promise

Utan att överdriva har jag varenda kväll försökt att ha maraton med mig själv. Och jag har alltid somnat efter en halv film. Igår natt? Natten som var? Inatt? (vad säger man?) hur som helst natten inatt såg jag sex and the city filmen. Och somnade kring tre, vaknade halv ett. PÅ ETT LOV. Haha jag låter ju störd men jag är besviken på mig själv. Ikväll ska jag iallafall plåga mig själv att vara uppe länge. Baksmällan, SATC2, tretton och desperate housewives står på kö. Och the sims så klart. Aldrig utan the sims!


När jag läser igenom inlägget inser jag hur störd jag verkligen låter. Hahaha.

need you more then ever♥


waynes

Drar in till stan nu för Marcus och jag ska möta upp Viktor för en fika på Waynes. Mysigt värre. Och på tal om Marcus, han skaffade nyss en blogg. Alltså precis nu, när jag sitter bredvid honom, och jag märker inget! Fem toasters till mig! Aja, nu måste vi springa till bussen!
Läs Marcus blogg här btw.

blondie

Varför är blondinskämt så korta?
- så brunetter ska förstå dom!

Gåtta löv maj humåår.

sonny goes sweet


a cup of coffée

Sitter i mormors mysiga morgonrock och dricker varm choklad och väntar på att Tyra show ska börja. När det är slut ska jag bege mig mot Marcus och snacka skit, som vanligt. Skulle bjuda på en bild om jag inte såg ut som djävulen själv. Men nu började programmet! Hugs n kisses

vill ju inte vara sämre än alla andra

Visste du..

att jag vill ha - svante här hos mig.
att min senaste kyss - var i söndags.
att jag lyssnar mest på - låtar med fina texter.
att jag pratar - men oftast så lyssnar ingen.
att jag inte gillar - sjukhus.
att jag avskyr när folk startar - onödiga bråk.
att kärlek är - det som gör dig lyckligast och det som sårar dig mest, någonsin.
att jag gillar att - mysa med Svante.
att jag alltid kommer att - heta Linny?
att jag är hemligt förälskad i - nutella.
att sist jag grät var - imorse
att min mobiltelefon är - på väg att dö.
att när jag vaknar på morgonen - letar jag alltid efter svante.
att innan jag går och lägger mig - gråter jag oftast.
att idag har jag - sett DH och varit med mormor.
att jag just nu tänker på - att inte leva om.
att i kväll ska jag - sova.
att i morgon kommer jag - vara med marcus&viktor.
att jag hoppas -
att allting löser sig.


Har du:
Någon som förstår dig? ja.
Någon som du saknar? ja.
Någon som du hatar? ja.
Vem kramade dig senast? mamma.
Vem pussade dig senast? svante.
Vem ringde dig senast? josse.
Vem ringde du senast? svante.
Vem var hemma hos dig senast? svante.
Vem var du hemma hos senast? anne.
Har du några kärleksproblem? om han bara kunde komma hem..
Har du pratat med någon idag? ja.
Har du gråtit idag? ja.
Har du skrattat idag? ja.

Jag:

Är singel? nej.

Svär ofta? oja.
Sjunger i duschen? always and forever.
Skulle kunna ha pyjamas på dig i skolan? aa lätt.
Skrattar åt dina egna skämt? ja, antagligen?
Skulle göra plastikoperation och det var ofarligt och gratis?
ja.

Har du:

piercingar? ja.
Syskon? en lillebror only.
Jobb? nej.
För många vänner? nej.
Rymt hemifrån? ja.
Färgat håret? ja.
Bra självförtroende? går i perioder, precis som alla andra tjejer?
Sagt "jag älskar dig" till någon? ja!
Varit kär? är kär.
Gjort något olagligt? ja.
Somnat i skolan? ja.
brutit ett ben? nej.
Tappat bort mig i min hemstad? ja.
Sett en fallande stjärna och önskat? ja.
Gjort något som jag lovat mig själv att inte göra? ja.
Smugit ut utan lov? ja.
En hemlighet som ingen annan vet? ja.
Sovit en hel dag? ja.
Somnat gråtande? ja.
Hånglat med två personer eller mer på en kväll? nej.
Blivit generad inför folk? ja.
Varit kär i någon utan att säga det till personen? ja.
Ätit musslor? nej.
Varit på en festival? ja.
Haft ett förhållande i under en månad? nej.

Blivit kallad player? nej.
Färgat ditt hår svart? ja.

Vad:

Längtar du till mest just nu? svante.
Ska du göra i helgen? svante.
Har du för kläder på dig? pyjamas.
Gjorde du igår? va med linnea.
Ska du göra i sommar? inte va på sjukhuset förhoppningsvis.
Åt du senast? räkmacka.
Har du för mobil? w715
Vad köpte du senast? godis till mamma.


knep o knåp

Jag tänka på saker jag vill ha som jag inte lagt upp i bloggen redan. Det är väldigt svårt. Men de är typ bara de jag lagt upp i bloggen jag önskar mig. Mer eller mindre.

ersboda

Sitter hos mormor och morfar nu och väntar på att desperate housewives ska börja. Morfar vill dock se på rapport, men han vet att jag vinner i smyg. Och vips, nu lämnade han över kontrollen till mig. Det är som att han läsa mina tankar haha. Jobbar fortfarande med min önskelista, den är faktiskt svår att jobba på - eftersom jag helt ärligt inte önskar mig något. Visst, lite nya kläder eller nån speciell mascara sitter ju inte fel, men inget som jag måste ha. Förstår ni vad jag menar?

29t

Guapas! Om jag inte berättat de, så har vi inget trådlöst internet hos mamma, och eftersom jag ligger och ser på desperate housewies dagarna ut så blir det ingen update. Ikväll ska jag iallafall sova hos mormor och börja skriva en önskelista (fyller ju faktiskt år om 29 dagar!!) Ska duscha nu osv, vi hörs när vi hörs!

wants by lindex


system of a down

Roulette, lonley day, Mr. Jack

wants by ginatricot/scorett


antiq

Godmorgon underbaringar! Mitt maraton gick inte så jättebra igår, såg en halv film sen somnade jag. Och jag skäms över det eftersom det är lov! Idag ska jag träffa min lilla bebis och ifall vädret tillåter ska vi ut och fota! Men nu kallar frukosten på mig!

ointressant

Jag som i hela mitt liv aldrig tyckt om vatten, eftersom de inte smakar något har blivit beroende. Dricker vatten all the time nu för tiden. Speciellt om det är is i. Hur sjukt är inte det är ju frågan?
Egentligen är ju frågan hur ointressant det där var på en skala.

RSS 2.0