tillsammans faller vi

Den här killen är bättre enligt originalet. Sjukt mycket talang han har! Kolla också på hans andra videos. Kan rekommendera we belong togheter som han också har gjort en cover på.

 

Idag är det sista augusti. Vilket betyder att det blir september imorgon (no shit, sherlock) Och det i sin tur betyder att det blir höst på riktigt. Sommaren är officiellt slut imorgon. Men jag ska inte ljuga - det känns bra. Eller nej, inte bra. Det känns otroligt bra. Jag kanske är dum i huvudet men jag tycker att det är så mysigt när löven blir gula och faller ner till marken, haha nu kommer lillpoeten i mig fram. Åter till ämnet: dricka kaffe på waynes, köpa gosiga vantar+mössor och drukna i på tok för stora halsdukar. I LIKE IT!
i din port har ingenting förändrats utom just på din


Känner mig inte alls töntig när jag nästan får abstinens när jag inte bloggar. Så egentligen borde jag låta bli. Men jag vet hur arg jag själv blir när en blogg aldrig uppdaterar. Dock har jag inget roligt att skriva om. Eller en rolig sak för mig är att jag och svantevanten har varit tillsammans i 15 månader idag. Fast ni kanske inte bryr er så speciellt mycket om det. Tänker dock bespara er att berätta vad jag gjorde i helgen - för varken du eller jag bryr sig om det. Eller förresten, köpte ett par skor igår på strömpilen, visar de imorgon. Ja, nu ska jag inte dryga nå mer utan ville mest berätta att jag lever. Så, hej jag lever hejdå.

i'm yours

Så skön!

När jag försöker blogga så tänker jag innan varje inlägg "det är en person som inte vet någonting om mig som läser det här". För hur många av er vet vem Svante är? Eller hur många av er vill veta vad jag ska äta till middag? Kan gissa på att det inte är så många. Min poäng är; jag är så less på vissa som bara skriver så ointressanta saker i bloggen att man bara vill spy. Liksom, jag vill faktiskt inte veta vilka du var på stan med.

 

Och nu när jag läser igenom allt jag skrivit inser jag hur patetisk jag är som ens orkar ta upp det i min egna blogg. Men nu hinner jag inte skriva mer, ska jag gå pch äta. Kyckling&ris.


one and only

lost / yellow / life in technicolor

Har alltid varit, och kommer alltid att vara ett av mina mest älskade band!


onsdag

Va gör vi? Nu kör vi!

AUTUMN

cardigan h&m 199:- // boots h&m 299:- // halsduk h&m 99:-
örhängen cocoo.se 195:- // ring stylrbytyra.se 79:- // solglasögon barabrillor.se 99:-

 

 


dagbok:

Jag vet ärligt inte hur jag ska skriva. Är så less på livet. Det spelar ingen roll om vad man gör - allting ska ändå alltid skita sig. Allting gick så bra, och på en sekund är allt tillbaka på ruta ett. När det är någon i närheten bygger jag upp en fasad. Skrattar och ingen tror att man har några problem. Men de borde egentligen se igenom allt. Det finns sprickor överallt i fasaden, och snart borde allt rasa. Jag bara väntar på det - för jag vet att det kommer hända. Snart. Sprickorna blir större och större för varenda leende som är på låtsas. Och det är så genomskinligt nu. Det är som att det står i min panna, men ändå så finns det ingen som bryr sig. Eller, de kanske ser men rättare sagt inte orkar bry sig.. kan ingen förstå att skenet bedrar?


knokk

Sitter och spanar efter någon fräsch klocka. Jag som aldrig i hela mitt liv har använt en, vaknade upp och insåg att man måste ha en klocka. Fastnade jäkligt mycket för den här. 199 pix från knokk.se, dock är ju den stora frågan om man ska köpa svart eller vit?

 


chinos

chinos - ellos.se

 

Funderar på att klicka hem ett till par chinos. Ett par gråa & ett par beiga. Och på tal om chinos så har jag nyss sytt om mina nya som jag köpte på cubus i fredags. Lovar att visa bild på dem lite senare i veckan. NU: rensa garderoberna!

last day

Det är den sista dagen på sommarlovet - och det är kallt & grått ute! Ni kan ju gissa hur det känns..

Men jag ser ändå framemot att börja gymnasiet. Dock vet jag inte hur man hittar, och eftersom mitt lokalsinne är lika med noll så får jag nog räkna med att gå vilse några gånger de första veckorna..


början på något

..nytt! En helt ny, fräsch, oanvänd & nyskapad blogg! Så, här är jag nu. Har flyttat från www.llinnys.blogg.se till www.linnylundstrom.blogg.se.

Samma linny, bara liiite bättre.RSS 2.0